• An elephant walking slowly towards the sunset
 • Een van de veel varietieten van kleine reptilen in Tanzania
 • Dug-out canoes used for going up and down river
 • Een Tanzanianse visserman in de zon
 • On the beach near Dar Es Salaam
 • School Children between Kigoma and Ujiji
 • Gombe waar Jane Goodall de chimpanzees jaren studeerde
 • The busy streets of Nairobi
 


English version of this site

Tanzania Informatie Punt

Karibu (welkom) bij het Tanzania Informatie Punt (TIP). TIP is een organisatie die zich richt op het verstrekken van informatie over Afrika. Wij bieden trainingen aan op het gebied van ontwikkelingswerk en geven informatie over het land van uw bestemming in Afrika. Onze trainingen omvatten de economie en politiek in Afrika en zakelijke en informele interculturele communicatie voor het wonen en werken in Afrika.

Verder bieden wij Kiswahili taal- en cultuurcursussen aan voor mensen die naar Oost-Afrika gaan. TIP Vertaling Dienst kan documentaire, documenten, films, websites, flyers en boeken van Nederlands naar Kiswahili, Engels naar Kiswahili en andersom. Kijk hier voor een voorbeeld van onze werk.

TIP consultancy biedt een breed scala aan trainingen en advies op het gebied van ontwikkeling en ontwikkelingslanden, omtrent politiek, economie, geschiedenis, cultuur, onderwijs en commercie.

Denkt u eraan om te investeren in Tanzania? Dan kan TIP u verder helpen met alle facetten op het gebied van investeren in Tanzania en kan TIP u helpen om contact op te nemen met de desbetreffende autoriteiten. Lees verder op TIP Consultancy over mogelijkheden om te investeren in Tanzania.

TIP werkt samen met onderwijsinstellingen in Afrika en Nederland om zo academische samenwerking te bevorderen door middel van uitwisselingsprogramma's, stages en onderzoek. Wij geven informatie aan bedrijven die willen investeren of zaken doen in Afrika, om zo individuen en bedrijven in Afrika te helpen bij het realiseren van hun doelen.
Klik hier voor verdere informatie over onze diensten en trainingen.

info@tanzaniainfopoint.com


TIP Consultancy

Tanzania Info Point biedt consultancy diensten aan bedrijven, organisaties, en individuen die zich in Afrika willen vestigen, of daar willen studeren of werken.


Kiswahili

Als je van plan bent om naar Oost Afrika te gaan voor vakantie, werk, studie of om daar te gaan wonen, maakt een cursus Kiswahili je leven daar veel gemakkelijker.


Tourism

Tanzania is het enige land op het Afrikaanse continent dat zo'n grote concentratie en een enorme diversiteit van dieren in het wild heeft. Tanzania heeft heel wat te bieden aan de toerist!


Werken in Africa

TIP werkt samen met verschillende instellingen en individuen in Nederland en (Oost) Afrika. Wij helpen liefdadigheidsinstellingen en lokale initiatieven om zich te vestigen en te ontwikkelen.


Koop nu het Nederlands - Kiswahili Sociaal-Medisch zakboek

Stuur ons aub een email naar info@tanzaniainfopoint.com of pwabike@yahoo.com. Het boek kan ook naar uw via de post, stuur ons dan uw thuis adres ook. Deze optie kost €2.  Alvast bedankt voor de bestelling.


Links

Kijk naar onze netwerk: Stichting Kasulu, Kabanga Ziekenhuis,  Talencentrum Rijksuniversiteit Groningen


Agenda

 • Het Nederlands - Kiswahili Culturele-Medisch zakboek is verschenen. Bestel een exemplaar (€17.50) via: pw@tanzaniainfopoint.com of pwabike@yahoo.com
 • Kiswahili cursus begint: februari 15, 2015 Groningen
 • Kiswahili cursus begint: september 15, 2015 in Groningen
 • Nieuwe cursus mogelijkheden vanaf februari 2015 in Zwolle
 • Click here for full agenda